Buitenzonwering

Screens
Een screen is een modern vlakhangend zonnescherm met verticale geleidingsprofielen. Het doek is gemaakt van glasvezel. De screens geven overdag een goed zicht naar buiten maar belemmeren de inkijk naar binnen en zorgen dus voor een optimale privacy. Bovendien beschermt de screen je interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Daarnaast kan de screen op vele manieren handmatig of elektrisch worden bediend.

Rolluiken
Rolluiken beschermen niet alleen tegen warmte, kou en geluid maar ook tegen ongenode gasten. De rolluiken geven je een comfortabel gevoel van veiligheid. Door de inbraakpreventieve eigenschappen ga je toch met een zekerder gevoel van huis. De rolluiken zijn verkrijgbaar met de kwaliteitsmotoren van Somfy, met een scala aan besturingsmogelijkheden!

Markiezen
De markies is de meest klassieke vorm van zonwering en een sieraad voor de gevel. Door de juiste keuze in doek kan een markies totaal in harmonie met de gevel zijn, of deze juist extra accentueren. Voor het frame kan je kiezen uit hout of aluminium en voor de kap is er een keuze uit hout, hardhout of kunststof.  De kleuren van het frame en de kap kan geheel naar wens  worden uitgevoerd. De keuze van het doek bepaalt uiteindelijk hoe de markies de gevel benadrukt. Een markies is meer dan alleen een zonwering: het is een compliment voor je huis, geheel naar je persoonlijke smaak vormgegeven. Standaard worden markiezen met koordbediening geleverd. Wil je echter genieten van maximaal comfort kan je voor elektrische bediening kiezen! Onze markiezen zijn een ambachtelijk vervaardigd product, met liefde voor het vak en met de hand bekleed.

Terrasschermen
Zon, heerlijk! Even lekker genieten op je eigen terras met een verkoelend drankje dan is het prettig als je de schaduw kunt opzoeken. Terrasschermen zijn functioneel en elegant. Onze collectie terrasschermen beschermt tegen warmte en licht en zorgen ervoor dat het binnen heerlijk koel blijft. De collectie bestaat uit verschillende bedieningsmogelijkheden en doekdessins. Je keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving. Dankzij de grote keuze in onze doekcollectie past een terrasscherm bij elke woning. Uiteraard wordt gebruik gemaakt van mooie en duurzame materialen. Een Nederlands topproduct! Op zoek naar echt comfort op je terras, dan is een zon- windautomaat de oplossing. Het zonnescherm past zich automatisch aan. De zon- windautomaat is zo te regelen dat, het scherm automatisch uitgaat, bij een door je zelf ingeregelde lichtsterkte. Zo heb je altijd schaduw op het juiste moment. Zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen! Bij De Vries Wonen kun je beleven wat de voordelen van Home Motion by Somfy en huisautomatisering zijn door gebruik te maken van elektrische zonwering.