Confectie

De Vries Wonen adviseert en meet in aan huis. Deze service is geheel gratis. De gordijnen worden door ons vakkundige team speciaal op maat gemaakt en opgehangen. Zo ben je verzekerd van het beste eindresultaat en hebt jarenlang plezier van je raamdecoratie.

Slimme ophangsystemen
Bij De Vries Wonen heb je een ruime keus in confectiemethoden en ophangsystemen. De manier van plooien bepaalt behalve de lichtdoorlatendheid ook hoe een gordijn valt. Een vlinderplooi bijvoorbeeld, geeft aan het gordijn een luxere uitstraling. Door het gordijn te voeren krijgt het een voller en zwaarder aanzien. Bovendien beschermt de voeringstof het gordijn tegen verkleuren door zonlicht en gevoerde gordijnen laten minder licht door.

Natuurlijk hebben wij een grote collectie roedes. Van klassiek tot retro of modern. Kies je voor roedes of voor het praktische voordeel van een rail?  Of voor de trendy manier om gordijnen op te hangen aan een spankabel? Wij lichten je graag in over de mogelijkheden die er zijn. Neem contact met ons op.

De Vries Wonen gordijnen