Gordijnen

Gordijnen zijn de sfeermakers in uw woning. Zijn ze dicht, dan zie je er helemaal niets doorheen en geven ze een hoge mate van privacy. Ze beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht. Bovendien hebben overgordijnen een positieve invloed op de akoestiek en een isolerende werking. De Vries Wonen is de specialist in gordijnstoffen. Veel van onze mooie stoffen zijn kamerhoog waardoor ze naadloos verwerkt kunnen worden.

Transparante gordijnen
Transparante gordijnen of vitrages zijn functioneel en erg stijlvol. Ze filteren het felle daglicht, maken een luchtige indruk en laten een sfeervol geheel zien. De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Als ze overdag dicht zijn, kijk je er niet doorheen. ’s Avonds met verlichting aan, zie je schaduwen. Vitrages dempen het geluid en dat is vooral prettig als je een harde vloer in de kamer hebt. Wil je meer privacy dan bij transparante gordijnen, kies dan voor inbetweens. Ze zijn wat dunner dan overgordijnen maar geven meer privacy dan transparante gordijnen.

Verduisterende gordijnen
Naast de decoratieve functie is ook de verduisterende eigenschap van de gordijnen belangrijk. Kies je voor een lichtblokkade maak dan je keuze uit onze collectie verduisterende gordijnen.

Gordijnen voor de kinderkamer
Een kinderkamer is niet af zonder leuke accessoires en raamdecoratie. Met gordijnen kleed je de kamer warm aan. Een simpele ruimte wordt zo een knus plekje voor je kind. Houd je van neutraal of ga je liever voor meer kleur? Een stoere stijl of vind je een romantische sfeer wel leuk? Bij De Vries Wonen vind je een uitgebreide collectie gordijnen voor de kinderkamer.

Ophangsystemen
Onze collectie ophangsystemen heeft voor ieder gordijn wel een passende gordijnroede of rail die ervoor zorgt dat je gordijnen mooi hangen. Naast functioneel dragen ze tevens bij aan de sfeer en stijl van je huis. Modern, tijdloos of klassiek je vindt het allemaal in onze collectie.  Alles wordt op maat voor je gemaakt en we komen graag bij je langs om de rail of roede te monteren.

De Vries Wonen gordijnen
De Vries Wonen Gordijnen