De Vries Wonen in Burgum biedt volop keus bij het aankleden van uw woning

BURGUM – “De Vries Wonen is een zaak met heel veel keuze op het gebied van woninginrichting”, zegt eigenaar Sybe de Vries. “We hebben voor onze branche een enorm assortiment”, bevestigt echtgenote Marjon de Vries. “Voor zowel binnens- als buitenshuis hebben we alles voor verven, zonwering, raambekleding en stofferen.” De winkel van De Vries Wonen is gevestigd op de Tsjibbe Geartsstrjitte in Burgum. Kom binnen en laat je inspireren bij de gordijnen, inbetweens en jaloezieën. Behang is er in vele kleuren en smaken. Bij de zonwering is keus voor systemen die binnen of buiten worden gebruikt. Kwaliteitsverf van vele bekende merken kan gemengd worden in iedere gewenste kleur. Ook een nieuwe vloer kies je uit bij De Vries Wonen en uiteraard vind je rondom woonaccessoires. De Vries Wonen biedt een totaalconcept. “Wij kunnen het onze klanten heel gemakkelijk maken. Op één adres vind je alles wat nodig is om een interieur te vernieuwen. Wilt u thuis advies, dan kan dat. Uiteraard komen we ook langs voor het inmeten, ophangen, verven, behangen en het leggen van nieuwe vloeren.”

“Onze stylistes denken persoonlijk met u mee”
Keuzes maken is voor veel mensen moeilijk als het gaat om het interieur. Welke tint verf is mooi en welk behang geeft de gedroomde sfeer? Welke gordijnen kies je? Elke keuze beïnvloedt het eindresultaat. Gordijnen tonen anders dan vitrage, rolgordijnen of inbetweens. PVC, al of niet met een karpet geeft een andere sfeer aan het interieur dan vloerbedekking. De stylistes van De Vries Wonen kunnen u adviseren. Zij weten alles over stijl en kleur en hebben de benodigde materiaalkennis om te beoordelen wat in uw situatie het meest geschikt is.
“Dankzij ons brede aanbod kun je alles op één locatie uitzoeken en perfect op elkaar afstemmen”, zegt Marjon de Vries, zelf één van de kleur- en stylingadviseurs bij De Vries Wonen. “Kom met plaatjes en foto’s naar de winkel, en wij denken met u mee. Wilt u liever dat we bij u thuis komen voor advies, dan kan dat natuurlijk ook.” 

Ook raambekleding en horren voor kunststofkozijnen
De Vries Wonen is gespecialiseerd in systemen voor ramen met kunststof kozijnen “Het gebruik van kunststof kozijnen heeft een veranderende vraag van de consument tot gevolg. Wij mogen ons inmiddels wel specialist in oplossingen voor kunststof kozijnen noemen”, zegt Sybe.
Er bestaan prachtige systemen om insectenhorren te integreren in de kozijnen. Plisséhorren bijvoorbeeld schuiven gemakkelijk open en dicht en zijn nauwelijks zichtbaar. Er zijn ook voorzethorren, inzethorren of scharnierende hordeuren. Welk systeem voor u het beste voldoet, is afhankelijk van de situatie. De Vries Wonen kan u informeren. Voor dak- en kiepramen bestaan eveneens passende oplossingen.
Een nadeel van kunststof is dat er niet in geboord, geschroefd of gespijkerd kan worden. Hoe hang je dan gordijnen, luxaflex, enzovoort op? Vraag het bij De Vries Wonen en je wordt verrast door hun inventiviteit. “Wij durven te stellen dat we voor ieder probleem op dit gebied een oplossing kennen.”

Voor binnenzonwering gaat u naar…
“Op het gebied van binnenzonwering kunnen we alles leveren”, zegt Marjon de Vries. “Of het nu gaat om grote of kleine ramen, aparte ramen of bijvoorbeeld een serre, we hebben heel veel keus. En advies.” Gordijnen worden gemaakt van allerlei stoffen, dichte maar ook open varianten. “Soms worden open en dichte stoffen zelfs gecombineerd, waardoor er wordt gespeeld met licht”, vertelt Marion. De Vries Wonen heeft een collectie plissé- en dupli-gordijnen, geschikt voor typische raamvormen. De harmonica vouw geeft een sfeervolle, vriendelijke uitstraling en wordt veel gebruik in serres. Rolgordijnen in eindeloos veel variaties (doorschijnend, lichtdoorlatend of verduisterend) zijn er ook, net als paneelgordijnen (geschikt voor schuifpuien en grote ramen), vouwgordijnen of jaloezieën voor ieder interieur. “Nieuw zijn de houten jaloezieën. Ze kunnen een robuust detail vormen in een stoer industrieel interieur.”

Voor buitenzonwering gaat u naar…
Op het gebied van buitenzonwering biedt De Vries Wonen volop keus in een breed assortiment. Denk aan markiezen, rolluiken en screens of terrasschermen.

De mogelijkheden zijn zo groot dat zelfs klassieke markiezen vandaag de dag keuzestress kunnen veroorzaken. Het doek is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en vele patronen. Het frame en de kap worden uitgevoerd in diverse materialen. De Vries Wonen adviseert u over de voor u beste keuze. Wilt u dat uw zonwerende luifels harmoniëren met de gevel, of juist zorgen voor een opvallend accent?
De zon buiten houden kan ook met weerbestendige rolluiken of moderne screens, gemaakt van glasvezel. De Vries Wonen kan ze leveren in iedere gewenste maat en in diverse systemen. Welke uitvoering voor uw woning, kantoor of winkelpand het meest geschikt is, vertellen zij u graag. “Ook het inmeten verzorgen wij. Gratis, want dat hoort bij onze service.” 

De Vries Wonen kan de klanten volledig ontzorgen, met een team van eigen vakmensen
“Wij kunnen onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van woninginrichting”, vertellen Sybe en Marjon. “Van het leveren van materialen tot het inrichten van de locatie, de klant hoeft er geen omkijken naar te hebben.” “Met ontzorgen bedoelen we dat we helpen bij het kiezen van kleur en materiaal, maar ook dat we full service komen inmeten en stofferen. We hangen gordijnen op en monteren uw zonwering voor de ramen. Met een team vaste medewerkers komen we schilderen, behangen en vloeren leggen”, zegt Sybe. “We worden ingeschakeld als interieurschilder door mensen die een nieuw huis hebben laten bouwen, maar ook door hen die een ander doek op hun zonnescherm wensen. Zowel starters als senioren weten onze woningzaak te vinden. Mensen die klein zijn begonnen, maar nu een andere wooninrichting wensen, laten het werk door ons uitvoeren, net als mensen die bijvoorbeeld zonder rompslomp willen verhuizen naar een kleinere woning.”

Nieuwsarchief

Service van het stylingadvies tot de laatste controle bij de oplevering

Weekblad Actief – 3 oktober 2019 – De Vries Wonen in Burgum is een vertrouwd adres als het gaat om verf, behang, vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Loop binnen en geniet van de bijzondere, ruime keus. “Wij hebben alles om uw woning te restylen, maar kunnen ook complete projectinrichtingen verzorgen”, vertellen eigenaren Sybe en Marjon de Vries. Er is kwaliteit voor iedere beurs. Of het nu gaat om een unieke stoffering van uw woonkamer of om het behangen van een zolderkamertje; De Vries Wonen helpt u verder.

Sybe en Marjon de VriesVloeren

“Wat sommige mensen zich niet realiseren is dat wij ook vloeren hebben”, zegt Sybe de Vries. “Een nieuwe inrichting vraagt om verf, behang en gordijnen, maar begint toch vaak bij de vloer. Vloerbedekking verkopen wij daarom zeker ook.” Hij loopt naar het winkeldeel waar talloze opties worden getoond in overzichtelijke displays. “We hebben laminaat, pvcvloeren, marmoleum, vloervinyl en tapijt in allerlei uitvoeringen. We hebben het hele gewone, maar ook de heel aparte dingen”, zegt Marjon. Aan dat laatste zie je dat De Vries Wonen een speciaalzaak is. “Karpetten maken we op maat en we leggen gecertificeerd, geluiddempend ondertapijt, belangrijk voor mensen in een appartement.”

Wandbekleding

Niet alleen in vloeren heeft De Vries Wonen volop keus, ook in wandbekleding. “We hebben meer dan 250 boeken, waarin alle verkrijgbare productgroepen zijn vertegenwoordigd”, zegt Marjon de Vries. Ook bij dit assortiment vindt u het hele gewone en het hele speciale. “Om wat te noemen: we hebben renovatiebehang, geluiddempend behang en behang met motieven van fluweel, hout of zelfs glas. Vliesbehang is er ook. Dat is behang dat gemakkelijker te verwerken is omdat de muur wordt ingesmeerd met lijm. Ook handig voor wie zelf wil behangen.”

Raambekleding

Indrukwekkend bij De Vries Wonen is ook de keus in raambekleding. Denk aan jaloezieën, vitrage, inbetweens en overgordijnen in de nieuwste dessins, of aan horren. “Het seizoen voor de horren is absoluut nog niet voorbij. Ook op mooie najaarsdagen hebben mensen graag de ramen open. Bovendien: nu geplaatst is volgend jaar vroeg in het voorjaar profiteren van een insectloos huis.” De Vries Wonen is ook gespecialiseerd in horren en raambekleding voor kunststof kozijnen. “Traditionele ophangsystemen zijn hiervoor niet geschikt, dus we hebben innovatieve oplossingen.”

De Winterschilder

Kwaliteitsverf en muurbekleding voor ieder interieur vindt u bij De Vries Wonen. U kunt de materialen uitzoeken en zelf aan de slag gaan, of het werk laten uitvoeren door de vakmensen van De Vries Wonen. “Met eigen mensen maken we alles piekfijn voor elkaar. Van het wegkrabben van uw oude behang tot het plaatsen van nieuwe plinten; van het plafond tot de vloer ,” zegt Sybe de Vries. “En dat voor een leuke prijs, want u betaalt slechts 9% btw. In de maanden van november tot en met maart profiteert u bovendien van ‘de Winterschilder’, een extra korting voor uw grote klussen.”
“Winterschilder inschakelen? Wacht niet te lang met het maken van een afspraak, de eerste aanvragen zijn alweer binnen.”

De Vries Wonen heeft niet alleen een zeer uitvoerig assortiment, maar ook eigen vakmensen die u volledig kunnen ontzorgen. “Dat begint al met het geven van stylingadvies in de winkel. Kom met foto’s of uw iPad langs en wij denken met u mee. Indien u dat wenst, kunnen we ook bij u thuis komen voor het geven van advies”, zegt Marjon. Sybe vult aan: “Het opmeten van de maten, het leggen van de vloeren of tapijt, het behangen, schilderen en monteren van de raambekleding doen wij ook met eigen mensen. Van het begin tot het eind denken wij met u mee.”