Raamdecoratie

Plissé en dupli gordijnen uit onze selectie zijn bijzonder geschikt voor typische raamvormen. De harmonica vouw geeft een sfeervolle en vriendelijke uitstraling aan het interieur. Onze plissé collectie biedt transparante en geheel verduisterende stoffen en kent prachtige kleuren en materialen. Plissé gordijnen zijn uitermate geschikt voor gebruik in serres. De parelmoergecoate en gemetalliseerde stoffen zorgen voor extra zon- en warmtewering.

Geniet van glamour en luxe bij je thuis. Met glanzende materialen in de hoofdrol. We zijn er trots op deze luxe te tonen en er met volle teugen van te genieten. Glans en mat contrasten. Koel en warm. Koele kleuren zoals zwart, grijzen en (bijna) wit. Warme kleuren zoals goud, brons en koper. Naturen zoals champagne en beige. Voor op de muur kun je kiezen voor grafische dessins in combinatie met natuurlijke prints en ronde sierlijke vormen.

De nieuwe generatie verticale jaloezieën laat zien dat functionaliteit en een strakke moderne uitstraling uitstekend samengaan! Voor de meest unieke en daarmee vaak lastige raamvormen, deuren of erkers is een passende sfeervolle oplossing voor handen. Moderne ausbrenner technieken, materialen en maatvoering geven deze bewezen klassieker een geheel eigentijdse look.

Onze raambekleding biedt ongekende mogelijkheden. Er zijn zoveel oplossingen voor verschillende soorten ramen. Zo is er een groot aanbod in raambekleding speciaal op maat gemaakt voor serres. De producten, materialen en stoffen zijn in talloze varianten beschikbaar voor een optimale lichtregeling. Zo blijft ook je serre heerlijk koel!

Eenvoud siert het raam. Door de ongekende mogelijkheden die rolgordijnen bieden is het de ideale oplossing voor elke ruimte in huis of op kantoor. Rolgordijnen geven je de mogelijkheid te flirten met licht door gebruik van verschillende stoffen en materialen in oneindig veel kleuren. Door toepassing van lichtdoorlatende tot verduisterende materialen bepaal je zelf je gewenste lichtintensiteit. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer met je eigen beeld of dessin je persoonlijke unieke rolgordijn.

Spelen met licht en stijlvolle functionaliteit. Ontdek de ongekende mogelijkheden van duo rolgordijnen. Dit product bestaat uit twee stoflagen van transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen, wordt de mate van lichtinval bepaald.

Alleen de mooiste stoffen en kleuren zijn opgenomen in de collectie van De Vries Wonen. Duo rolgordijnen zijn er in verduisterende kwaliteit wat dit product uitermate geschikt maakt voor de slaapkamer.

Ook voor dakramen heeft De Vries Wonen de juiste zonwering. Of dit voor een badkamer of slaapkamer is of juist een studio waar mensen werken en ontspannen. Met de vele zonweringsoplossingen is er voor elke situatie wel een product.

In een slaapkamer is het handig om een verduisterend product te gebruiken zoals een verduisterend rolgordijn of dupli. Door de zilveren coating aan de achterkant van de rolgordijnstof weerkaatst het zonlicht weer naar buiten waardoor de ruimte ook aangenaam qua temperatuur blijft. Ook een dupli heeft deze werking, door de luchtkamers tussen de twee doeken in is dit product prima isolerend.

Voor vochtige ruimtes zoals een badkamer is een jaloezie juist heel geschikt, doordat het product tegen vocht kan. Maar ook omdat het lucht goed geregeld kan worden door het kantelen van de lamellen, zo voorkom je inkijk maar geniet je wel van het daglicht.