Verf voor binnen en buiten

Binnenverf
De Vries Wonen heeft een ruime keuze van kwalitatief goede en betaalbare verf. Onze collectie bestaat uit A-merken zoals Flexa, Flexa Pure en Sikkens. Een groot aanbod in verschillende soorten en kwaliteiten. Bovendien kunnen wij vrijwel elke gewenste kleur voor je mengen op onze professionele mengmachine.

Bij De Vries Wonen ontvang je goed verfadvies over een binnen of buiten schilderklus, over de voorbereidende werkzaamheden en de te gebruiken materialen. Welk interieur je ook hebt, wij geven je een passend kleuradvies.

Binnen is vooral bedoeld als verfraaiing voor uw interieur en biedt daarnaast een beschermende laag. 

Buitenverf
Professionele verf van Sikkens bij De Vries Wonen biedt jou een optimaal resultaat van je buitenschilderklus. Sikkens is niet voor niets de keuze van de professionele schilder. Met een breed assortiment verven en lakken van hoge kwaliteit ziet het schilderwerk er perfect uit en gaat het langer mee.

De Vries Wonen heeft de kennis in huis om je van een op maat gemaakt advies te voorzien. Op onze mengmachines kunnen wij elke gewenste kleur mengen. Alleen zo heeft het eindresultaat de kleuren en duurzaamheid die je wenst.

Buitenverf is op de eerste plaats bedoeld als beschermende laag en daarna pas als verfraaiing.