Vloeren

Wanneer je op zoek bent naar een natuurgetrouwe, oersterke, slijt- en krasvaste vloer met een geluidsreducerend vermogen, dan is de laminaat collectie van De Vries Wonen precies goed.

Door de sterk verbeterde technieken zijn laminaat vloeren steeds minder van houten vloeren te onderscheiden. Een ideaal alternatief.

Een laminaatvloer is duurzaam, makkelijk in onderhoud en sterker dan een houten vloer. Bovendien makkelijk mee te verhuizen.  Bepaal zelf wat je mooi vindt, met V-groef of zonder, met houtnerf, voelbare structuur of doorlopend decor.

Voor elke interieursmaak is er een passend dessin. Hou je van stoer, robuust en noesten of wil je liever strak voor een moderne look of doorleefd vergrijsd voor een nonchalante landelijke sfeer? Geen probleem. Onze uitgebreide collectie biedt voor elke smaak wat wils.

Wie natuur en milieu hoog in het vaandel heeft, kiest puur voor Marmoleum®. Marmoleum® is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het product sluit prima aan bij de hedendaagse trend van groen denken. Marmoleum® kan gelegd worden als baan, tegel of strook en is een vloer die zich overal thuis voelt. Klassieke prints als marmerlook of zinnenprikkelende dessins. Alles is mogelijk met deze trendy klassieker.

De wereld om ons heen verhardt en daarom verlangen wij zo naar zachtheid. Tapijt is bezig aan een comeback. Zachte vloeren voelen behaaglijk en comfortabel aan omdat ze sfeer en warmte uitstralen. Bovendien heeft tapijt een geluid- en warmte isolerend effect en verbetert het de algehele akoestiek in je woning. Daarnaast is het ook erg goed voor je gezondheid en welzijn! In ruimtes met tapijt worden de vrije stofdeeltjes in de lucht met wel 50% gereduceerd. Dat is een aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit.
Er is een grote keuze in kwaliteiten, kleuren en toepassingen. De kwaliteiten variëren van een luxe hoge pool tot een praktische moderne bouclé. Tapijt is dan ook zeker niet saai!

Tapijt kan prima worden toegepast op trappen; het is stroever en leidt dus tot minder kans op uitglijden.

Bij De Vries Wonen vind je tapijten van alle bekende merken. Onze interieurspecialisten kennen alle eigenschappen van de verschillende kwaliteiten en weten wat de beste keuze is voor elke woonruimte. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Vinyl vloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk door het eenvoudige onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Comfortabel door de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Door de praktische eigenschappen geschikt voor vrijwel elke toepassing!

Vinyl vermindert zowel omgevingsgeluiden als contactgeluid aanzienlijk. Bovendien voelt vinyl nooit koud aan, dus geen last van koude voeten!
Bij Deco Home vind je de grootste en meest moderne collectie vinylvloeren van onder andere Novilon®. De collectie bestaat uit levensechte prints van schitterende houtsoorten; van vergrijsd eiken tot doorleefd ogende planken. Daarnaast zijn er nog diverse andere prints verkrijgbaar. Dat maakt vinyl de vloer die alles heeft. Een vinylvloer is ook prima te combineren met vloerverwarming.

Wil je graag een gemoedelijke, stijlvolle en uitnodigende vloer die praktisch en duurzaam is? Dan is de laatste PVC trend precies wat je verlangt.

Het zeer sterke oppervlakte is vrijwel overal tegen bestand! Onze collectie telt veel uiteenlopende dessins en kleuren, met ieder een geheel eigen sfeer.
PVC vloeren kunnen in stroken gelegd worden en hebben de uitstraling van echte houten of stenen vloeren. Met alle voordelen van kunststof.

PVC vloeren zijn zeer duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien heb je met een PVC vloer geen last meer van hinderlijke contactgeluiden van tikkende naaldhakken. De PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming.

Een mooie vlakke harde vloer vraagt om een softe sfeermaker.  Dat contrast zorgt juist voor harmonie. Een vloerkleed is decoratief, comfortabel, geluiddempend en creëert  een intieme sfeer. Hoogpolig, pluizig en wollig. Eigenwijs, stoer of hypermodern? Vloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei materialen en formaten. Door de moderne hedendaagse technieken kan je eindeloos variëren in vorm en dessins. Bovendien heb je keuze uit verschillende soorten afwerking! Loop bij De Vries Wonen binnen om samen het ideale vloerkleed op maat uit te zoeken.